Om oss

Vi är ett glatt gäng på fem personer som vill hjälpa dig med din privatekonomi.

Om oss

Efter att ha gått in på ekonomiska jämförelsesidor märkte vi att de 1) ville att man skulle fylla i information om sig själv innan man fick jämföra, 2) att jämförelseverktygen inte var responsiva och oftast ville att man skulle välja ett visst företag och 3) att vi inte kunde läsa på om ekonomiska termer som framgick på hemsidan.

Därför ville vi skapa någonting bättre som verkligen får besökaren att känna full kontroll över sina ekonomiska beslut. Något som var en objektiv jämförelse på riktigt och som låter besökaren jämföra villkoren och inte tvärtom. Först utvecklade vi ett jämförelseverktyg som var bättre än de som redan fanns. Jämförelseverktyget för de ekonomiska tjänsterna är responsivt och dynamiskt vilket gör att villkoren ändras direkt bland de företag du jämför utan att du behöver klicka på någon knapp. Dessutom ville vi att jämförelsen skulle vara så användarvänlig som möjligt.

När detta var gjort har vi lagt mycket tid och energi på att fylla sidan med viktig information så att besökarna skulle få en så bra upplevelse som möjligt. På vår blogg kan man utveckla sina kunskaper inom ekonomi där vi har försökt inrikta oss på att vara så pedagogiska som möjligt i vårat sätt att skriva artiklarna. Vi inriktar oss på alla möjliga ämnen som gör att du får så bra förutsättningar som möjligt för att ha en god ekonomi i framtiden.


Urval av företag

Vill du kontakta oss?

Tveka inte att höra av dig i kontaktformuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan 🙂